› Omáčky - Přísady
1 2 3 ... 7 »
Stránka 1 z 7 - 75 položek celkem
Sojová omáčka Chin-Su s chilli a česnekem
Původně: 40 Kč Ušetříte: 5 Kč (–13 %)
Chinsu chilli omáčka - Chin-Su omáčka se vyznačuje výrazně sladkopikantní chutí a příjemnou vůní. Převážně se používá jako dochucovadlo na hotová jídla.
Původně: 50 Kč Ušetříte: 11 Kč (–22 %)
Nákládaný zázovr žlutý - Původ zázvoru není přesně znám, existují poznámky, že poprvé byl pěstován na jihu Číny, odkud byl dále směrován do Indie.
Kokosový karamel - Nektar se zahřívá za vakuových podmínek pro snížení bodu varu kapaliny, která se postupně odpařuje a nektar houstne.
Pad Thai omáčka - Skvělá sladkokyselá omáčka Pad Thai vhodná do každé kuchyně.
Sojová omáčka Chin-Su - Sojová omáčka je řídká tmavě hnědá slaná omáčka ze sójových bobů.
Kokosové mléko - Kokosové mléko je kapalina, která je obsažena v dutině čerstvého kokosového ořechu, je to extrakt z jeho dužiny.
Sweet chilli sauce je sladká chilli omáčka typická pro asijskou kuchyni. Má sladko pálivou chuť a nádhernou vůni.
Sojová omáčka je řídká tmavě hnědá slaná omáčka ze sójových bobů. Obsahuje velké množství antioxidantů a může být proto zdraví prospěšná jako prevence proti kardiovaskulárním chorobám.
Rýžový ocet na dochucení rýže pro sushi (sushisu) - Sushisu je rýžový ocet ochucený o sůl a cukr. Ocet je jemnější než klasické octy a obsahuje méně kyselin.
V čínské kuchyni je používána až 3x více než její tmavá verze. Slouží především jako dochucovadlo hotových jídel.
Sójová omáčka je řídká, hnědá, slaná omáčka ze sójových bobů. Je vyrobená přírodní fermentací, starým tradičním způsobem.