Hengshun rýžový ocet na sushi 250ML

Kód: 2324
Neohodnoceno
59 Kč
Skladem

Tradiční japonský rýžový ocet se používá k ochucení rýže na sushi a k dochucování pokrmů zejména v asijské kuchyni. Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína, a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji. Tento ocet je vyroben z geneticky modifikované kukuřice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční japonský rýžový ocet se používá k ochucení rýže na sushi a k dochucování pokrmů zejména v asijské kuchyni. Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína, a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji. Tento ocet je vyroben z geneticky modifikované kukuřice.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: