Neohodnoceno

Hengshun rýžový ocet na sushi 250ML

Tradiční japonský rýžový ocet se používá k ochucení rýže na sushi a k dochucování pokrmů zejména v asijské kuchyni. Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína, a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji. Tento ocet je vyroben z geneticky modifikované kukuřice.

Skladem
Kód: 2324
59 Kč

Tradiční japonský rýžový ocet se používá k ochucení rýže na sushi a k dochucování pokrmů zejména v asijské kuchyni. Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína, a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji. Tento ocet je vyroben z geneticky modifikované kukuřice.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení