› Sušené potraviny
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 14 položek celkem
Skořice - celá
Černý Sezam
Houba Shiitake neboli houževnatec jedlý je exotická houba, která je známá svou lahodnou chutí a léčivými účinky. Nejvíce jsou využívány v orientální kuchyni, ale nebojte se je použít i do tradičních evropských pokrmů, jsou vhodné do omáček, těstovin i do polévek i salátů.
Fazole mungo - mletá
Tapiokové kuličky - malé
Fazole mungo
Shitake, též známé jako houževnatec jedlý, je znám obsahem vitamínů a látek prospěšných zdraví a proto je vhodnou součástí pravidelného jídelníčku. Jedná se také o tradiční součást japonské kuchyně a zvláště pak při přípravě suschi.
K dostání jsou celé, půlené nebo loupané. Na klíčení jsou vhodné pouze celé neloupané mungo fazole.Jsou zdrojem vápníku, hořčíku, železa, kyseliny listové, bílkovin, draslíku a vlákniny. Konzumují se vařené nebo naklíčené.
Sušená cibule - Výborný pomocník v kuchyní, bez kterého neobejdete.
Fazole obecně jsou prospěšné pro lidské tělo avšak lidé je moc nekonzumují. Mají vysoký obsah vlákniny, jde také o dobrý zdroj rostlinných bílkovin.
Červené arašídy - POZOR: oříšky je potřeba tepelně upravit (vařením, smažením, fritováním, přidáním do jídel apod.)..., doporučuji připravit v mikrovlnné troubě, lze připravit do zásoby a skladovat v dobře uzavřené nádobě, jsou vynikající i bez přidání soli a koření!
Původně: 100 Kč Ušetříte: 7 Kč (–7 %)
Smažené cibule