Thai jasmínová rýže 1kg 100%

 
 

Thai jasmínová rýže - Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková.

Dostupnost Skladem
75 Kč    
Kód produktu 156
Kategorie Rýže - mouky
 

Thai jasmínová rýže   Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková. Je vhodná jako pokrm ke každodenní konzumaci pro zdravých lidí a kvůli své výjimečné vlastnosti i pro pacienty s celiakií a lidi trpící vysokým krevním tlakem. Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Má jemnou chuť, je lehce stravitelná. Rýže Lotus je ideální pro neaktivních, pro lidi se sedavým zaměstnáním, pro ty, co nemají ambici předjet jiných a ani zvednout těžkou činku, ale stejně vhodná i pro malé děti, staré a nemocné lidi. Při dlouhodobém a častém používání čistí vaše střeva, krev a játra. Pokud jí pomůžete dostatečným pohybem - alespoň procházkami, naváže na sebe odpad z lymfatických uzlin. Při čistě rýžové dietě vám stabilizuje průjem av kombinaci s velkým množstvím čisté (stolové) vody uvolní tlusté střevo a klky si budou opět plnit svou funkci a to se projeví na kůži, vlasech a vašem úsměvu.   Nejlepší účinek je v kombinaci s panenským olivovým olejem kvůli regeneraci jater a vstřebávání důležitých látek přes klky v tlustém střevě - následkem toho je hubnutí a ještě rozpouštění tuku na pásu as dýňovým olejem, který plynule rozpouští tukové usazeniny na vnitřních stěnách žil a osvěží mysl - a olejem opravdu nešetřete, určitě z něho nepřiberete - právě naopak.   Připravujte ji klasicky na vodě s rozkrojenou cibulí nebo rýži opražte na oleji a zalijte vodou, nechte sevřít, ztlumte na 17-20 min., Promíchejte - nechte odpařit a dobrou chuť. Solit není třeba, po uvaření trojnásobně zvětší svůj objem.   Vhodná jako hlavně jídlo, nebo na zalití zeleninovým vývarem, k bílému masu a rybám.   Když chcete jíst hůlkami, nechte ji před vařením 15-20 minut namočenou ve vodě, bude jemně lepkavá.   Rýžové mléko - kaše - nechte ji namočenou 30-60 minut ve studeném mléce a povařte.   Rýže Lotus je vhodná na vaření sladkých jídel.   Pokud ji necháte namočenou více než 60 minut, tak ji rozvaříte na pudink, dá se použít jako přírodně želatinové zahušťovadlo, ale také na výrobu sladkostí - želatina, lízátko.   Rozemelte na mouku, jako zahušťovadlo na jíšky do polévek (tak jako rozvařený brambora) pro ty, co mají problém s trávením - čehokoliv.   Přidáním rýžové mouky do běžného těsta uvaříte snadno stravitelné jídlo a např. halušky z této mouky budou jemně osliznuté a kluzké - pokud máte odvahu experimentovat - jste mladý.   Právě tuto rýži by měl začít konzumovat každý, kdo pochopil, jak je důležité zdravě se stravovat. Tento druh rýže jemně a postupně vyčistí trávicí trakt a pomůže nastolit přirozenou rovnováhu ve střevech, zničenou léky a stabilizátory od výrobců potravin.   Lidé s krevní skupinou 0 a A jsou geneticky přizpůsobení na trávení potravy připravené z původních potravin. Překlenout svou lenost a Varma jako naši předkové, dochucujme jen původním kořením a nepoužívejme vůbec žádné výrobky (např. Salám, paštika, kečup, jídlo do mikrovlnky atd.) A už vůbec ne sladkosti a barevné nápoje. Rýže z běžného obchodu vypěstovaná v EU není rýže, je to jen obroušené zrno - proto je kulatá, je to jen uhlohydrát (cukr), to důležitě čili minerály, vitamíny a vláknina jsou obroušené v mlýnech a použité k výrobě léků, kosmetiku a výkrm zemědělských zvířat.   Rozdělení základních potravin - zdravá strava založená na konzumaci základních potravin.   Rýže Lotus je vhodná jako start ke stabilitě těla a pak přejděte na jiný druh rýže nebo ji budete používat dál. Vždyť, když jste si 30 let zanášali tělo emulgátory, stabilizátory a chemickými náhradami od výrobců potravin, nečekejte, že nyní budete za měsíc fit.

Obsah: 1kg

Původ: Thajsko

(Fotografie je pouze ilustrační)