Jablečný ocet

 
 

Jablečný ocet - Jablečný ocet se tradičně používá za účelem: ravy narušeného trávení a mikroflóry střev, posílení organismu,u kloubních onemocnění, chřipky, nachlazení, zánětů dýchacích cest, pro úpravu vysokého krevního tlaku, snížení hladiny cholesterolu, odstranění škodlivých látek z těla, zpomalení stárnutí, zevně (zředěný) na akné.

Dostupnost Skladem
89 Kč    
Kód produktu 289
Kategorie Omáčky - Přísady
 

Jablečný ocet se tradičně používá za účelem: ravy narušeného trávení a mikroflóry střev, posílení organismu,u kloubních onemocnění, chřipky, nachlazení, zánětů dýchacích cest, pro úpravu vysokého krevního tlaku, snížení hladiny cholesterolu, odstranění škodlivých látek z těla, zpomalení stárnutí, zevně (zředěný) na akné. Jablka posilují svaly i nervovou soustavu, působí močopudně, proti ledvinovým kamenům, povzbuzují vylučování kyseliny močové ledvinami. Podporují trávení a celkově osvěžují. Soli draslíku obsažené v jablku pomáhají k navození trvalé tlakové rovnováhy krve v lidském organismu, zpomalují kornatění cév. Pektiny snižují hladinu cholesterolu v krvi a odtučňují tkáně.   Jablečný ocet působí profylakticky i léčivě. Pomáhá při revmatismu, prochladnutí, celkovém vyčerpání, bolestech hlavy a v krku, kožních onemocněních při špatném metabolismu a trávení.   Jablečný ocet  se pije ředěný, nebo se používá do salátů

Objem: 500ml

Původ: Korea

(Fotografie je pouze ilustrační)